O nas

Kdo smo?

Želimo si, da obisk Steakhouse-a ostane nepozaben! Naša ekipa z rednim izobraževanjem kuharjev in sommelierjev nenehno raziskuje in se dodatno izobražuje za vaše dobro počutje. Pri pripravi steakov in burgerjev prisluhnemo vašim željam in svetujemo pri izbiri najboljše vinske spremljave z željo, da se k nam ponovno vrnete!

Meso

Meso, ki ga pripravljamo pri nas prihaja na vaš krožnik iz izbranih regionalnih in daljnih pašnikov. Sodelovanje z našimi dobavitelji temelji na zaupanja vrednem odnosu. Preverjamo poreklo mesa, njegovo marmoriranost in zorjenost ter izbiramo različne reze. Vse zato, da so naši steaki vrhunskega okusa, s katerimi razvajamo vaše brbončice.

Več
Meso
Vino

Vino

V naši Vinoteki skrbno zori 10.000 steklenic in več kot 1.000 različnih etiket. Tudi iz magnum steklenic. Med njimi smo izbrali nekaj tistih, ki se še posebej dobro podajo k izbranemu mesu. Prepustite se izboru sommelierja, raziskujemo našo vinsko karto ali si v Vinoteki izberite svojo najljubšo Steklenico.

Darilni bon

Podarite doživetje! Nakup darilnega bona je lahko pozitivno sporočilo, navdih in čudovito presenečenje.

* Darilni bon je vnovčljiv vseh enotah Rožmarin Hospitality Group (RESTAVRACIJA ROŽMARIN, LA PIZZERIA,
STEAKHOUSE ROŽMARIN, POPER, HOTEL MARIBOR (namestitev in savna) in SHOPU (nakup olivnega in bučnega
olja, vrhunskih vin, šampanjcev, konjakov, rumov, suhomesnatih izdelkov, kozarcev in še mnogo več!)

Podarite darilni bon
Spoznajte našo zgodbo

Spoznajte
našo zgodbo

Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.

Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.